Samen voor beter dan best

Steven nieuws Leave a Comment

Een schitterende slogan. Ik wilde dat we hem zelf hadden uitgevonden ☺ Perfect van toepassing op het partnership van Miechielsen Training en Consulting en Work In Capital.

Marleen en ik hebben veel (en lang) samengezeten om de krijtlijnen van ons verhaal uit te tekenen. Marleen is een ‘mensen-mens’,  ik ben een echte projectmanager en ‘proces-mens’ en net die complementariteit heeft onze visie bepaald. Tijdens onze brainstormsessies bleek dat volgende elementen voor ons beiden belangrijk zijn:

  • Optimalisatie van processen
  • Resultaatgerichte aanpak
  • Objectiviteit van informatie
  • Volledigheid van procedures
  • Technische en digitale mogelijkheden gebruiken
  • Kwalitatieve mensen /waardevolle medewerkers

Soms lijkt het wel of het creditmanagement bij veel bedrijven nooit echt vooruitgang heeft geboekt . Wij willen dit in beweging krijgen. Hierbij hebben we aandacht voor de 3 belangrijkste facetten: processen, systemen én mensen.
Er staan enkele fantastische projecten op stapel. We ontwikkelen ‘offers you can’t refuse’ en het succes van het customer2cash proces bij onze klanten is onze graadmeter.

We zijn blij om aan te kondigen dat heel wat belangrijke spelers op de markt in ons verhaal geloven. Ze hebben zich geëngageerd om ons te ondersteunen. Nieuwsgierig geworden? Lees onze blog en blijf ons volgen op www.miechielsentraining.be en www.workincapital.be.

DEEL HET ARTIKEL ALS JE HET LEUK VINDT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *