Onze aanpak

Work In Capital optimaliseert alle aspecten van creditmanagement voor jouw bedrijf, waarmee je veel geld bespaart. We geven onderbouwd advies voor creditmanagement, we geven coaching en opleidingen aan jouw creditmanagers, we helpen bij het selecteren en rekruteren van je creditmanagers, we geven tijdelijke ondersteuning wanneer je eigen creditmanagers tot over hun oren in het werk zitten en we zetten systemen en software of voor data en rapportering.

Work In Capital werkt voor KMO’s en grotere bedrijven in heel België.

Benieuwd naar wat wij kunnen?

Jij bepaalt op welke vlakken je ons wilt inzetten. Wij presteren.

Waarom onze creditmanagers het beste resultaat voor je bereiken

Onafhankelijk

Work In Capital is onafhankelijk. We worden niet geleid door incentives van derden, waardoor alles wat we doen in het teken staat van resultaat behalen voor jou.

Resultaatgericht

Wij willen dat jij geld bespaart dankzij ons. Om dat te bereiken zijn we glashelder, transparant en ambitieus. Op die manier geven we het resultaat de grootste prioriteit.

Up-to-date

Bij ons geen old-school visie op creditmanagement. We zijn mee met de ontwikkelingen in de markt en hebben kennis van software en methodes die goed zijn voor jou.

Op welk vlak mogen wij je helpen geld besparen?

Work In Capital gaat met plezier voor je aan de slag met al onze creditmanagementdiensten. Maar misschien heb je maar op één of een paar gebieden ondersteuning nodig. Ook dan zijn wij er voor jouw bedrijf.

We presenteren je onze diensten:

WIE ZIJN DE MENSEN ACHTER WORK IN CAPITAL?

Work in Capital is het resultaat van de passie en kennis van Steven Penne, al ruim 18 jaar een specialist in creditmanagement. Steven is geboren in 1973, is getrouwd en woont in Zonhoven.

Steven wordt bijgestaan door een team van creditmanagementexperts. Dankzij dit team is Work In Capital in staat om snel in te spelen op de behoeftes van jouw bedrijf. Wil je zonder verplichtingen kennismaken? Een eerste adviesgesprek met Steven is altijd gratis en vrijblijvend.

Contacteer ons