Concept

De Work In Capital Certified™ opleidingsreeks heeft als doel uw kennis uit te diepen op een gestructureerde manier. De diverse opleidingen zijn op elkaar afgestemd en vormen een consistent geheel. Voor de diverse sleutelfuncties in creditmanagement en customer-to-cashprocessen hebben we speciaal op maat gemaakte opleidingen ontwikkeld.

Certified™

Enkel deelnemers die slagen voor de verschillende testen en opdrachten tijdens het opleidingstraject, mogen het Work In Capital Certified™-keurmerk gebruiken. Het keurmerk onderstreept onze ambitie om de kwaliteit van u en uw medewerkers te verhogen. Tijdens de kennismaking lichten we uitvoerig toe wat er van elke deelnemer verwacht wordt en wat u van ons mag verwachten.

Partners

Wij zijn trots op onze partners die het Work In Capital Certified™ initiatief actief ondersteunen en zo mee bouwen aan de verankering van kennis in de markt.

  • Intrum
  • Credit Tools

Aanbod

Hieronder vindt u het actuele aanbod voor het eerste semester van 2016 binnen de Work In Capital Certified™-cyclus. We starten met een een gezamenlijke introductie in de loop van maart 2016 en sluiten af met een netwerksessie in het najaar.
Het aantal deelnemers per traject is beperkt tot 15. De inschrijvingen worden afgewerkt op basis van ‘first come, first serve’. Wij houden ons het recht voor de volgorde van de verschillende sessies aan te passen en de inhoud beperkt bij te werken.

Doelgroep

Je bent actief als debiteurenbeheerder, collection agent of als medewerker op de klantendienst of een afdeling die instaat voor de verwerking van de betalingen. Je hebt een zeer operationele functie, waarbij klantencontact tot je takenpakket hoort..

Doelstelling

De opleiding heeft 3 doelstellingen:

  • een breder inzicht geven van de hele customer-to-cashcyclus zodat je daarin je eigen taken en positie beter kan plaatsen.
  • de kennis met betrekking tot operationele processen verdiepen zodat je nog beter getraind bent om je werk te doen.
  • de benodigde technieken aanleren zodat je bijdrage aan het verbeteren van het betaalgedrag van klanten verhoogt.

Vereisten

Een minimale werkervaring van één jaar is een vereiste voor deelname aan deze opleiding.

Inhoud

De volledig inhoud van de opleiding vind je op deze pagina waar je een overzicht krijgt van de inhoud per dag.

Planning

  • De opleiding is verspreid over 6 dagen in het eerste semester van 2016  en bestaat uit 36 lesuren. De opleidingen starten vanaf 11 april 2016.
  • Elke sessie begint om 13h00 en eindigt om 19h00.

Investering

De opleiding vraagt een investering van € 2.995 excl. BTW. De prijs bevat € 600 excl. BTW kosten voor catering en cursusmateriaal, welke niet door de Vlaamse Overheid gesubsidieerd worden wanneer u gebruik maakt van de KMO-portefeuille.

KMO-portefeuille Vlaanderen

De opleidingen van Work In Capital zijn erkend voor betaling met de KMO-portefeuille. Kosten voor catering, verplaatsing of cursusmateriaal worden niet gesubsidieerd. Deze kosten moeten, net zoals de BTW, rechtstreeks aan het opleidingsinstituut betaald worden. Voor meer info kunt u terecht op www.kmo-portefeuille.be of belt u het gratis nummer 1700. Het erkenningsnummer van Work In Capital is DV.O106724.

 

Locatie

De opleiding vindt plaats in hotel Van der Valk Antwerpen.

Adres: Luitenant Lippenslaan 66, 2140 Borgerhout
Tel. +32 3 235 91 91