De filosofie achter onze opleiding

Onafhankelijk

Geen verkapte verkooppraatjes of gekleurde visie van docenten die verbonden zijn aan één of andere leverancier. Wij leggen de focus op kennisoverdracht: ongezouten, onafhankelijk.

Praktijkgericht

Een opleiding dient in de eerste plaats toepasbaar te zijn in het dagelijks leven en werk. Met deze gedachte in het achterhoofd geven wij vorm aan onze opleidingen. Vanaf de eerste dag geniet u van de toegevoegde waarde.

Actueel

Onze docenten beschikken over theoretische kennis én praktijkervaring. Ze zijn nauw betrokken bij projecten en staan dus dicht bij wat er op dit moment in creditmanagement gebeurt. Ze kennen de diverse aanbieders en hun producten.

Aanbod

Work In Capital Certified

Deze opleiding bestaat uit een cyclus van meerdere dagen, waarbij de deelnemer op het einde de Work In Capital Certified™ titel kan bekomen wanneer hij/zij slaagt voor een schriftelijke test en meerdere opdrachten succesvol afrondt.

Details over de Certified opleiding

Dagopleiding

Wij verzorgen ook tal van dagopleidingen waarbij we vanuit onze onafhankelijke positie in de markt in detail inzoomen op één specifiek onderwerp. Het aanbod wordt continu uitgebreid en bijgewerkt.

Binnenkort volgen via deze knop de dagopleidingen

Docenten

Steven Penne

Steven Penne is de zaakvoerder van Work in Capital bvba. Hij is dé expert in order to cash processen. Al jaren begeleidt hij bedrijven – groot en klein- naar een beter Credit Management. Steven is een onderhoudend spreker met een enorme bagage aan theoretische kennis en praktische skills; Zijn rijke ervaring vindt een dankbare weerklank bij de talrijke cursisten.

Meer weten

Op LinkedIn kan je alles lezen over Steven Penne.

Naar LinkedIn

Marleen Miechielsen

Marleen Miechielsen is meer dan 25 jaar actief in Credit Management. Ze is de absolute referentie op de markt wat betreft training en coaching van credit en commercial professionals waarbij ze vooral veel aandacht besteedt aan de commerciële invalshoek van Credit Management. Haar visie is terug te vinden in 3 succesvol uitgegeven boeken en haar blog. Sinds kort is ze de eigenaar van Miechielsen Training and Consulting.

Meer weten

Op LinkedIn kan je alles lezen over Marleen Miechielsen.

Naar LinkedIn