Tijdelijke ondersteuning

Heb je tijdelijke hulp nodig op vlak van creditmanagement? Dat is waar Work In Capital je ter hulp schiet. Want wij hebben kredietspecialisten met zeer specifieke vaardigheden en kennis. En daarop kan je een beroep doen zolang als nodig is.

Bel of mail ons

Snel inspelen op veranderingen

Soms kom je handen tekort. In het dagelijks leven, en in je bedrijf. Veranderingen volgen elkaar in hoog tempo op, marktsituaties veranderen razendsnel… en dan moet je al even razendsnel kunnen ingrijpen. Met Work In Capital als creditpartner heb je één garantie: wanneer je personeel nodig hebt voor je debiteurenmanagement, zijn wij er voor je.

Hulp bij fusie, groei en herstructurering

Fusies, snelle groei of herstructureringen en splitsingen hebben ingrijpend effect op je order-to-cash-processen. Op die momenten heb je nood aan de mensen van Work In Capital, die met strategisch inzicht je organisatie door de veranderingsprocessen leiden. We houden rekening met de mensen, de processen en de technologie achter je bedrijf.

Groot project? Kennistekort? Reorganisatie? Onderbezetting? Wij geven tijdelijk ondersteuning op je afdeling creditmanagement.

Steven Penne – Oprichter Work In Capital

Contacteer ons