Selectie en rekrutering

De geschikte mensen vinden voor je afdeling creditmanagement is een uitdaging. De rekruteerders van Work In Capital hebben niet alleen een neus voor talent — ze beschikken ook over een uitgebreid netwerk en een gerichte methodologie om de juiste profielen op te sporen en aan te trekken.

Bel of mail ons

Customer-to-cash-processen optimaliseren

Goede medewerkers zijn de bouwsteen van het succes van je customer-to-cash processen. Als je er al in slaagt om een topper te vinden, moet je hem ook nog eens overtuigen om voor je te komen werken. Op dit vlak blinkt Work In Capital uit, want wij weten hoe we de kracht van jouw bedrijf optimaal kunnen overbrengen op potentiële medewerkers. Wij zorgen ervoor dat kandidaten voor jou kiezen.

Snel een creditmanager nodig?

Wij gaan direct voor je aan de slag om een creditmanager te vinden die past bij de doelen en filosofie van jouw onderneming. Work In Capital zoekt altijd naar de ideale match, want alleen dan is jouw bedrijf er zeker van dat de kandidaat die wij vinden lang bij jou zal willen blijven. Heb je meerdere medewerkers voor je creditmanagement nodig? Wij hebben een grote database aan kandidaten!

Wij helpen jouw organisatie bij de selectie en rekrutering van vakkundige medewerkers voor creditmanagement.

Steven Penne – Oprichter Work In Capital

Contacteer ons