Data en rapportering

Wil je weten wat er op vlak van creditmanagement en debiteurenbeheer in je onderneming gebeurt? Dat kan alleen door data te verzamelen, te interpreteren, aan te passen waar nodig en op een makkelijk te begrijpen manier weer te geven. Work In Capital zorgt voor de extractie van de data die je nodig hebt. We gebruiken hiervoor gespecialiseerde software en eigen methodieken, maar wanneer dat nodig is, ontwikkelen we rapporten die volledig toegespitst zijn op jouw bedrijf.

Bel of mail ons

Inzichten krijgen waarmee je je creditmanagement kan optimaliseren

Door data in je onderneming te onderzoeken of te combineren met externe data, kan je de performantie van je creditmanagement optimaliseren. Work In Capital gaat in drie stappen voor jou te werk:

Stap 1: data verzamelen en verbeteren

In de eerste plaats moet je de juiste data verzamelen uit de databronnen in jouw bedrijf. Deze data moet dan nagekeken worden op kwaliteit en volledigheid en waar nodig verbeterd te worden.

Stap 2: het nodige inzicht vergaren

Met de juiste data gaan we aan de slag om inzicht te geven in de stand van zaken m.b.t. creditmanagement in jouw organisatie. Hoe scoor je op bepaalde KPI’s? Welke zaken kunnen op basis van de data beter? Wat brengt dat op?

Stap 3: rapporten bouwen

Nu we duidelijk weten wat de belangrijkste cijfers zijn die willen volgen, verzamelen we de definitieve datasets en bouwen we de rapporten in de software die jij gebruikt.

Belangrijke besluiten maak je als bedrijf in de 21ste eeuw op basis van data. Work in Capital geeft jou de data die je nodig hebt.

Steven Penne – Oprichter Work In Capital

Contacteer ons