Coaching en opleidingen

Wil je de kennis en vaardigheden van je creditmanagers optimaliseren? Onze coachingsessies en opleidingen creditmanagement zijn onafhankelijk, praktijkgericht en actueel. Onze docenten beschikken over theoretische kennis én praktijkervaring. Work In Capital heeft honderden creditmanagers van KMO’s en grote bedrijven.

 

Over onze opleidingen creditmanagement

Een brede basis vanuit verschillende perspectieven is fundamenteel: wij zijn niet verbonden aan een bepaalde leverancier of een bepaalde strekking. Voor ons betekent kennisoverdracht ook het belichten van verschillende, soms zeer uiteenlopende, visies.

Een opleiding creditmanagement bewijst pas ten volle zijn nut wanneer ze gericht is op de praktijk en de toepasbaarheid in de dagelijkse bedrijfsprocessen. Dat ze daarnaast ook moet aansluiten op de actualiteit is bijna een evidentie.

Onze docenten beschikken over theoretische kennis én praktijkervaring. Ze zijn nauw betrokken bij projecten en staan dus dicht bij wat er op dit moment in creditmanagement gebeurt. Ze kennen de diverse aanbieders en hun producten.

Bel of mail ons

Aanbod opleidingen creditmanagement

Deze opleiding bestaat uit een cyclus van meerdere dagen. Wanneer ze slagen krijgen de deelnemers op het einde de Work In Capital Certified™-titel. Zij moeten dan wel slagen voor een schriftelijke test en meerdere opdrachten succesvol afronden.

Dagopleidingen creditmanagement

Wij verzorgen ook tal van dagopleidingen waarbij we vanuit onze onafhankelijke positie in de markt in detail inzoomen op één specifiek onderwerp. Het aanbod wordt continu uitgebreid en bijgewerkt.

Wij zorgen voor meer kennis bij jouw medewerkers, zodat ze efficiënter, beter en met meer voldoening hun werk kunnen uitvoeren.

Steven Penne – Oprichter Work In Capital

Contacteer ons