CRM en Credit Management software

Geen categorie
Steven Penne
Steven Penne

Allereerst de beste wensen aan iedereen en veel succes dit jaar met alle Customer to Cash initiatieven. Ik hoop zelf dit jaar iets actiever te kunnen zijn op de blog, dat is alvast mijn voornemen. In bijlage kan je het artikel lezen dat verschenen is in CFO Magazine van december 2014. Een eigen visie op credit management software, om de keuze nog wat moeilijker te maken. Veel leesplezier via deze link en … share !

Laat een reactie achter

guest
1 Commentaar
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marcel Wiedenbrugge
6 jaren geleden

De integratie van CRM en Credit Management is een logische stap. Ik heb over de integrale aanpak (samenwerking tussen finance, credit management, sales, marketing en klantenservice) diverse boeken geschreven. De laatste is Customer Profit Hacking (Meer Klantwaarde in het Nederlands), waarbij het financieel risico als een van de componenten van de klantwaardebalans is opgenomen.